Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Gluren bij de buren: Italiaanse liederen door tenor Piet Maas

10 februari | 12:00 - 17:00

Ook dit jaar is de Cultuurzaal van Sijthoff een huiskamer tijdens Gluren bij de buren.
Vanmiddag treden voor u op Piet Maas, tenor met Theo Tetteroo aan de piano. Zij nemen u mee met bekende liederen op hun muzikale reis naar het zonnige Italië.

Piet Maas, professioneel operazanger, werd geboren in Leiden in 1940. Hij ontving zijn opera-opleiding aan het Amsterdamsch Conservatorium onder leiding van Jan Keizer. Gedurende zijn carrière heeft hij naast talloze concerten meer dan vijftig opera-en operetterollen in alle grote zalen van ons land uitgevoerd. Hij trad veel op voor de Nederlandse radio en zong buiten Nederland in België en Italië, op de Nederlandse Antillen, in Panama, Costa-Rica en Houston (Texas). Van hem zijn vier CD’s uitgebracht:
1. Dein ist mein ganzes Herz   2. La Serenata    3. Piëta Signore   4. Piet Maas in concert.

Theo Tetteroo, de vaste organist/pianist van de Lam Gods in Leiden, is in het dagelijks leven docent economie aan het Christelijk Lyceum Zandvliet in Den Haag.

.


De kracht van Gluren bij de Buren is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee! Uw bijdrage is het startbudget voor Gluren bij de Buren Leiden 2020 en maakt u een nieuwe editie van het festival mogelijk.

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur