Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Jazzconcert, Ramón Valle

23 maart 2018 | 20:00 - 22:00

Waar hij ook optreedt, de Cubaanse pianist Ramón Valle overdondert critici en publiek met zijn expressieve, virtuoze stijl. Jazz, klassiek, flamenco en Cubaanse muziek brengt hij bijeen, ondersteund door een onweerstaanbare groove.
Ramón Valle is een Cubaanse pianist die geen latin jazz of Cubaanse muziek speelt, maar pure hedendaagse jazz waarin hij zijn Cubaanse wortels niet verloochent. Rond de millenniumwisseling verhuisde hij naar Amsterdam en vond hij meteen aansluiting bij de beste jazzmusici van Nederland, onder wie Eric Vloeimans en Jesse van Ruller.
Valle speelde op prestigieuze festivals als London Jazz, North Sea Jazz, Havana Jazz en Montreux Jazz. Journalist, Scott H. Thompson, schrijft: “(…) Zijn optredens en podiumpresentatie zijn charismatisch, zijn muziek bedwelmend. Hij is niet langer de ruwe diamant, maar het perfect gesneden juweel.”
Wees getuige van het resultaat van zijn 20 jaar muzikale ontwikkeling in Nederland tijdens dit unieke soloconcert in intieme huiskamersfeer.
(Bron: bimhuis.nl & lantarenvenster.nl)

Entree: € 15, CJP en studenten € 10

Reserveren?

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur