Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Klassiek concert: Duo Albarus

20 januari | 15:30 - 17:00

Duo Albarus
Cellist Martin Grudaj en pianiste Elena Malinova vormen samen duo Albarus. De naam die verwijst naar hun respectievelijke vaderland: Albanië en Rusland.
Martin studeerde met een 10 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tirana. In 1995 pakte hij in Groningen zijn cellostudie opnieuw op met als leermeester Lucia Swarts. In 1999 studeerde hij met de hoogste lof af aan het Prins Claus Conservatorium als docerend musicus. Met groot succes voltooide hij de specialisaties van uitvoerend musicus/ solo-cellist en kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium.
Elena Malinova volgde al op jonge leeftijd muzieklessen. In 1993 was zij een van de winnaars van het Internationaal Pianoconcours in Italië. In 1995 vervolgt Elena haar studie in Groningen en daarna aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is werkzaam als correpetitor bij beide conservatoria.

Als duo gaven ze talloze concerten door heel Nederland, maar ook in Frankrijk en Duitsland. In 2006 trad het duo op in het Kleine Zaal van het Concertgebouw.

Op deze zondagmiddag spelen ze werken van Beethoven, Chopin, Schumann, Debussy en Pärt.

Entree: € 15 – CJP en studenten € 10

Reserveren?

 

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur