Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Open Zang Zaterdag Ochtend

12 januari | 10:00 - 12:00

Iedere tweede zaterdag van de maand badkamerzingen o.l.v. Maria Rosenmöller: van klassiek tot pop, canon of madrigaal, van Bach tot Beatles. Iedereen kan meedoen. Deelnemers betalen ter plekke € 10 en zingen met degenen die aanwezig zijn.
Maria Rosenmöller is als sopraansoliste regelmatig in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen, waaronder veel oratoria, zoals de Schöpfung van Haydn, de Nelsonmis van Haydn, de Passies, het Weihnachtsoratorium en vele Cantaten van Bach en Händel, alsook diverse recitals met liederen, vooral Duitse liederen. Zij is actief als dirigente van het Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara en als cantrix verbonden aan de Protestants Christelijke Gemeente Het Kruispunt in Voorschoten. In deze functie dirigeerde zij taalrijke kerkdiensten en concerten , cantates, opera’s, a-capella programma’s. Maria is met het badkamerkoor aan het Randstedelijk zanginstituut verbonden en geeft daar ook regelmatig stemvormingscursussen. Tevens geeft zij stemvorming aan de oratoriumvereniging Exultate Deo in Voorschoten.
Sinds vier jaar is zij artistiek leider van de Stichting DoreMifa, een initiatief om een jaarlijks terugkerend muzikaal evenement (gezinsmusical) te organiseren, waar zowel (groot)ouders als kinderen actief bij betrokken zijn.

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur