Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Workshop, De kracht van verbeelding

29 september 2018 | 15:00 - 17:00

Een workshop o.l.v. Ilona van der Nat

De Kracht van Verbeelding Extended
denken, voelen en communiceren door kunstervaringen –

Wilt u beter in staat zijn om zelf oplossingen te bedenken? Wilt u beter leren communiceren met begrip, geduld en respect voor elkaar? Wilt u ervaren dat je samen meer ziet en bereikt dan alleen? Volg dan onze extended workshop!
De thema’s passie, geluk en imago staan centraal tijdens 3 zaterdagmiddagen (29-09, 27-10 en 24-11). Beeldende kunst en dialoog zijn de middelen die we inzetten.
Aan de hand van kunstwerken uit het Iberisch schiereiland toetst u uw zienswijze aan die van anderen. U scherpt uw creatief en kritisch denkvermogen. U zet de kracht van uw eigen verwondering in. En u gaat naar huis met een prikkelende opdracht voor de volgende keer.
Iedereen kan meedoen zonder dat kennis over kunst nodig is. Verwacht geen kunsthistorische lezing, maar een open gesprek, waarbij er geen goed of fout antwoord is! Kunst als spiegel voor een rijker leven en een fitter brein. Voor als u behoefte heeft aan plezier, onthaasten, reflecteren, verbinden, gezien en gehoord worden.

Schitterend Beeld
Schitterend Beeld is opgericht door Ilona van der Nat. Zij heeft al jaren een fascinatie voor visuele beeldtaal: “Wat vertellen beelden ons? Hoe dragen ze bij aan onze kijk op de wereld? Zien we allemaal hetzelfde? Heeft hoe we kijken invloed op onze persoonlijke ontwikkeling? Welke gevoelens en herinneringen maken beelden bij ons los?”
Ilona is afgestudeerd aan de Fotoacademie en is gecertificeerd gespreksleider in de methode Visual Thinking Strategies (VTS).Voordat zij Schitterend Beeld oprichtte, werkte ze jarenlang in het bedrijfsleven.

Contact
e-mail: info@schitterendbeeld.nl
telefoon:  06-422 422 07

Meer informatie
www.schitterendbeeld.nl

Entree: € 10 per keer; instromen tijdens de tweede of de derde middag is mogelijk.
Aantal deelnemers: 5 – 12; aanmelden t/m 26-09

Reserveren?

 

Gegevens

Datum:
29 september 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur