Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Workshop, Muziek en Latifa meditatie

4 november 2017 | 10:30 - 12:30

Evelien Fokker biedt in deze workshop een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en live muziek. ‘Muziek en Latifa‘ is een prachtige ervaring om echt in contact te komen met jezelf en met jouw gevoel. Een heerlijk cadeau aan jezelf!
Latifa betekent ‘verfijning’ en komt uit het Soefisme. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Een reis van inspiratie naar realisatie.

Evelien Fokker inspireert. In haar begeleiding gebruikt zij muziek en yoga ter verdieping van persoonlijke ontwikkeling gericht op bewustwording en transformatie. Ze stemt van nature af op de aanwezigen en op wat er nodig is. Haar aanstekelijke enthousiasme en energie resoneert in alles wat ze doet. Als organisatiepsycholoog, coach, muzikant en yogadocente combineert zij haar passies en maakt zij iedere bijeenkomst uniek en toonaangevend.
Naast haar coachpraktijk ‘De Gevoelige Snaar’ is zij verbonden aan De Baak, Het Eerste Huis en Ludens; bedrijven gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling (o.a. leiderschap en talent).

Deelname: € 35 – CJP en studenten € 15

Reserveren?

Gegevens

Datum:
4 november 2017
Tijd:
10:30 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

Sijthoff Cultuur
Doezastraat 1b
Leiden, 2311 GZ Nederland

Organisator

Sijthoff Cultuur