Doezastraat 1b info@sijthoff-leiden.nl

Bijzondere lunchroom

Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die wij gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties). Hof van Sijthoff is een leer-werkbedrijf. Dit betekent dat de mensen die er werken worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horeca-baan. Onze uitgebreide menukaart staat vol met eerlijke en heerlijke huisgemaakte producten. Van dagsoepje, smoothie, tosti, verse gebakken taart, sandwich, salade tot koffie met huisgemaakte lekkernijen. Groepen kunnen ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gezellige borrel of high-tea.

Klik hier voor de lunchkaart (pdf), en hier voor het omslag van de lunchkaart met de filosofie van Hof van Sijthoff.

Wat hebben we:

  • Een sfeervolle, gezellige lunchruimte
  • Een ruim, zonnig terras
  • Spelletjeskast met yahtzee, scrabble etc.
  • Een leestafel waar u rustig de krant of een tijdschrift kunt lezen
  • Een speelhoekje voor de kinderen
  • Een zaal die u in overleg met ons of Sijthoff Cultuur kunt afhuren
  • En voor wie niet wil praten, lezen of een spelletje wil doen: gratis WIFI

Op zaterdag 16 juni speelt domino de voorstelling SIOBHRA het wisselkind, in het openluchttheater van de Leidse Hout, aanvang 18.30 uur(!) Toegang €12,50.
Het wisselkind uit de Ierse legendes is een kind van wie in het verleden gedacht werd dat het door elfen, kabouters of dwergen net na de geboorte uit de wieg was gestolen en was vervangen door een soortgenoot . Domino biedt u een verrassende gekantelde kijk op het ‘wisselkind’ en maakt een reis ‘from darkness into ligtness’, van voor- en veroordelen naar inzicht, waarin angst plaats maakt voor de rijkdom van de verbeelding.

In samenwerking met Hof van Sijthoff, zangeres en tekstschrijfster Rian Evers, Trio Irish Muse en gastacteur Wilco Maas.
U kunt in het Openluchttheater, vooraf en tijdens de uitvoering, munten kopen voor hapjes en drankjes.

Reserveren via: E-mail of 06-50470779

Openluchtheater Leidse Hout
Leidse Hout
Ingang: Poelgeesterweg t/o #2

Openingstijden, adres en contact

Hof van Sijthoff is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.00 uur, m.u.v. de zondag.
Hof van Sijthoff is vanwege een event elders op 15 juni vanaf 12.00 uur gesloten.

Hof van Sijthoff
Doezastraat 1b,
2311 GZ Leiden

Contact E-mail | 06 21879327

Columns

Column van Colin II

‘Sijthoff-Colum van Colin’ Thema: Picknickfestival in Van der Werfpark Er was picknickfestival in Van der Werfpark op 4 zondagen in juli, met veel optredens van artiesten, o.a. Ruben Annink, Next of Kin (Hiphop/Soul band uit Amsterdam) en nog veel meer…
Lees meer

Column van Colin

Geschreven door: Colin Huigen Over de opening en proeflunches Op een dag in februari ging ik solliciteren bij het Hof van Sijthoff bij Hiske en Marion. Er waren ook opnames van tv West bij mijn sollicitatiegesprek. Erg bijzonder om dat…
Lees meer